Las Gaviotas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Las Gaviotas in Las Gaviotas (Colombia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Las Gaviotas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Las Gaviotas.
vlag van Colombia
Vliegveld: Las Gaviotas
IATA code: LGT
ICAO code:
Hoofdstad van Colombia: Bogota

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8473 kilometer vliegen naar Las Gaviotas in Las Gaviotas. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Las Gaviotas is America/Bogota en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Las Gaviotas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Las Gaviotas in Las Gaviotas (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Las Gaviotas in Las Gaviotas (Colombia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Las Gaviotas, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
light rain
20/10°C 14 km/h, WNW 39% 762.82 mmHg
sun dec 4
broken clouds
21/10°C 12 km/h, WNW 42% 762.07 mmHg
mon dec 5
light rain
20/15°C 14 km/h, WNW 50% 759.81 mmHg
tue dec 6
light rain
21/13°C 12 km/h, WNW 51% 762.07 mmHg
wed dec 7
heavy intensity rain
14/15°C 17 km/h, NNW 93% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Colombia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode COP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Colombia is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Colombia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +57 of 0057.