Las Limas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Las Limas in Las Limas (Honduras). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Las Limas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Las Limas.
vlag van Honduras
Vliegveld: Las Limas
IATA code: LLH
ICAO code:
Hoofdstad van Honduras: Tegucigalpa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8833 kilometer vliegen naar Las Limas in Las Limas. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Las Limas is America/Tegucigalpa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Las Limas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Las Limas in Las Limas (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Las Limas in Las Limas (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Las Limas, HN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
light rain
20/13°C 16 km/h, NNE 70% 764.32 mmHg
sun dec 4
broken clouds
20/14°C 17 km/h, N 68% 762.82 mmHg
mon dec 5
light rain
20/12°C 13 km/h, NNE 52% 761.31 mmHg
tue dec 6
scattered clouds
21/13°C 10 km/h, NNE 48% 761.31 mmHg
wed dec 7
scattered clouds
22/14°C 11 km/h, NNE 54% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Honduras

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lempira. Valutacode HNL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Honduras is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Honduras te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +504 of 00504.