Las Lomitas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Las Lomitas in Las Lomitas (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Las Lomitas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Las Lomitas.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Las Lomitas
IATA code: LLS
ICAO code: SATK
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10640 kilometer vliegen naar Las Lomitas in Las Lomitas. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Las Lomitas is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Las Lomitas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Las Lomitas in Las Lomitas (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Las Lomitas in Las Lomitas (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Las Lomitas, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
sky is clear
39/28°C 16 km/h, ESE 20% 750.81 mmHg
thu dec 1
moderate rain
33/22°C 22 km/h, SSW 36% 754.56 mmHg
fri dec 2
moderate rain
20/19°C 13 km/h, SW 96% 759.06 mmHg
sat dec 3
sky is clear
34/26°C 10 km/h, E 33% 756.81 mmHg
sun dec 4
sky is clear
39/29°C 9 km/h, E 22% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.