Le Castellet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Le Castellet in Le Castellet (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Le Castellet. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Le Castellet.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Le Castellet
IATA code: CTT
ICAO code: LFMQ
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.aeroportducastellet.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1010 kilometer vliegen naar Le Castellet in Le Castellet. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Le Castellet is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Le Castellet op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Le Castellet in Le Castellet (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Le Castellet in Le Castellet (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Le Castellet, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
scattered clouds
21/16°C 15 km/h, SSW 50% 763.57 mmHg
sat may 25
sky is clear
22/16°C 17 km/h, WSW 44% 762.82 mmHg
sun may 26
overcast clouds
23/17°C 14 km/h, SW 46% 765.07 mmHg
mon may 27
light rain
22/18°C 15 km/h, SW 63% 764.32 mmHg
tue may 28
broken clouds
23/17°C 29 km/h, NW 39% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.