Le Puy

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Loudes in Le Puy (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Le Puy. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Le Puy.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Loudes
IATA code: LPY
ICAO code: LFHP
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.hexair.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 807 kilometer vliegen naar Loudes in Le Puy. Een vlucht duurt ongeveer 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Le Puy is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Loudes op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Loudes in Le Puy (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Loudes in Le Puy (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Le Puy, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
light snow
4/1°C 10 km/h, E 84% 759.06 mmHg
sun dec 4
moderate rain
4/1°C 10 km/h, W 91% 759.06 mmHg
mon dec 5
rain and snow
5/0°C 10 km/h, WSW 82% 765.82 mmHg
tue dec 6
broken clouds
6/-1°C 6 km/h, ENE 67% 762.07 mmHg
wed dec 7
overcast clouds
4/-1°C 8 km/h, ENE 75% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.