Lecce

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Galatina in Lecce (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lecce. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lecce.
vlag van Italië
Vliegveld: Galatina
IATA code: LCC
ICAO code: LIBN
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aeroportidipuglia.it

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1684 kilometer vliegen naar Galatina in Lecce. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lecce is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Galatina op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Galatina in Lecce (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Galatina in Lecce (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 7, 2023 - Thu
Provincia di Lecce, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 7
light rain
13/10°C 27 km/h, NNW 62% 761.31 mmHg
fri dec 8
sky is clear
13/8°C 24 km/h, NNW 48% 762.07 mmHg
sat dec 9
overcast clouds
12/8°C 13 km/h, N 54% 762.82 mmHg
sun dec 10
broken clouds
11/10°C 15 km/h, NW 54% 765.07 mmHg
mon dec 11
sky is clear
12/11°C 12 km/h, NNW 65% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.