Leon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Leon in Leon (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Leon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Leon.
vlag van Spanje
Vliegveld: Leon
IATA code: LEN
ICAO code: LELN
Hoofdstad van Spanje: Madrid

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1332 kilometer vliegen naar Leon in Leon. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Leon is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Leon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Leon in Leon (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Leon in Leon (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
León, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
sky is clear
21/13°C 27 km/h, E 44% 765.82 mmHg
sun dec 4
sky is clear
23/14°C 13 km/h, E 31% 764.32 mmHg
mon dec 5
sky is clear
23/18°C 8 km/h, WSW 33% 761.31 mmHg
tue dec 6
sky is clear
24/19°C 7 km/h, SSW 33% 760.56 mmHg
wed dec 7
sky is clear
24/19°C 7 km/h, S 33% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.