León

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bajío International Airport in León (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in León. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in León.
vlag van Mexico
Vliegveld: Bajío International Airport
IATA code: BJX
ICAO code: MMLO
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9217 kilometer vliegen naar Bajío International Airport in León. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van León is America/Mexico_City en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bajío International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bajío International Airport in León (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bajío International Airport in León (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
León, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 7
sky is clear
24/16°C 9 km/h, SSW 20% 759.81 mmHg
wed feb 8
sky is clear
24/18°C 10 km/h, WSW 27% 759.81 mmHg
thu feb 9
overcast clouds
22/17°C 14 km/h, SW 35% 760.56 mmHg
fri feb 10
light rain
22/13°C 17 km/h, ENE 29% 761.31 mmHg
sat feb 11
few clouds
18/13°C 12 km/h, ESE 41% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.