Lethbridge

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lethbridge in Lethbridge (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lethbridge. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lethbridge.
vlag van Canada
Vliegveld: Lethbridge
IATA code: YQL
ICAO code: CYQL
Hoofdstad van Canada: Ottawa
lethbridgeairport.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7248 kilometer vliegen naar Lethbridge in Lethbridge. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lethbridge is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lethbridge op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lethbridge in Lethbridge (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lethbridge in Lethbridge (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Lethbridge, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
overcast clouds
24/16°C 23 km/h, SSW 23% 759.06 mmHg
tue sep 26
few clouds
24/13°C 43 km/h, SW 20% 753.81 mmHg
wed sep 27
overcast clouds
18/11°C 35 km/h, WSW 27% 756.06 mmHg
thu sep 28
sky is clear
16/11°C 30 km/h, WSW 34% 757.56 mmHg
fri sep 29
sky is clear
14/11°C 18 km/h, SW 39% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.