Libenge

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Libenge in Libenge (Democratische Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Libenge. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Libenge.
vlag van Democratische Republiek Congo
Vliegveld: Libenge
IATA code: LIE
ICAO code: FZFA
Hoofdstad van Democratische Republiek Congo: Kinshasa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5563 kilometer vliegen naar Libenge in Libenge. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Libenge is Africa/Kinshasa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Libenge op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Libenge in Libenge (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Libenge in Libenge (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Libenge, CD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
moderate rain
25/23°C 13 km/h, ENE 77% 756.06 mmHg
sun dec 4
broken clouds
34/24°C 7 km/h, S 40% 756.06 mmHg
mon dec 5
overcast clouds
31/24°C 8 km/h, SW 52% 758.31 mmHg
tue dec 6
light rain
33/24°C 7 km/h, S 47% 758.31 mmHg
wed dec 7
light rain
27/22°C 10 km/h, S 64% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Democratische Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CDF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Democratische Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Democratische Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +243 of 00243.