Liege

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Liege Airport in Liege (België). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Liege. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Liege.
vlag van België
Vliegveld: Liege Airport
IATA code: LGG
ICAO code: EBLG
Hoofdstad van België: Brussel
www.liegeairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 191 kilometer vliegen naar Liege Airport in Liege. Een vlucht duurt ongeveer 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Liege is Europe/Brussels en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Liege Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Liege Airport in Liege (België). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Liege Airport in Liege (België). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Liège, BE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
broken clouds
3/0°C 16 km/h, NE 77% 764.32 mmHg
sun dec 4
broken clouds
4/2°C 11 km/h, ENE 71% 762.07 mmHg
mon dec 5
rain and snow
3/3°C 8 km/h, NE 95% 766.57 mmHg
tue dec 6
overcast clouds
5/2°C 8 km/h, NE 79% 765.82 mmHg
wed dec 7
light rain
5/1°C 10 km/h, SW 85% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over België

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in België is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in België te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +32 of 0032.