Lima

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jorge Chavez International in Lima (Peru). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lima. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lima.
vlag van Peru
Vliegveld: Jorge Chavez International
IATA code: LIM
ICAO code: SPIM
Hoofdstad van Peru: Lima

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10519 kilometer vliegen naar Jorge Chavez International in Lima. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lima is America/Lima en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jorge Chavez International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jorge Chavez International in Lima (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jorge Chavez International in Lima (Peru). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
Lima, PE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
overcast clouds
20/19°C 17 km/h, SSW 81% 759.81 mmHg
thu dec 7
light rain
21/20°C 17 km/h, S 73% 759.81 mmHg
fri dec 8
scattered clouds
22/19°C 16 km/h, SSW 71% 759.06 mmHg
sat dec 9
scattered clouds
22/19°C 14 km/h, SW 70% 757.56 mmHg
sun dec 10
overcast clouds
22/20°C 14 km/h, SW 69% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Peru

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Sol. Valutacode PEN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Peru is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Peru te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +51 of 0051.