Lindi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kikwetu in Lindi (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lindi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lindi.
vlag van Tanzania
Vliegveld: Kikwetu
IATA code: LDI
ICAO code:
Hoofdstad van Tanzania: Dodoma

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7673 kilometer vliegen naar Kikwetu in Lindi. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lindi is Africa/Dar_es_Salaam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kikwetu op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kikwetu in Lindi (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kikwetu in Lindi (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Lindi, TZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
sky is clear
33/24°C 18 km/h, NE 45% 758.31 mmHg
sun dec 4
broken clouds
32/23°C 18 km/h, NE 47% 758.31 mmHg
mon dec 5
sky is clear
33/24°C 17 km/h, NE 43% 759.06 mmHg
tue dec 6
light rain
34/26°C 19 km/h, ENE 45% 759.06 mmHg
wed dec 7
few clouds
33/25°C 19 km/h, ENE 48% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tanzania

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode TZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tanzania is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tanzania te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.