Linkoping

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Linkoping in Linkoping (Zweden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Linkoping. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Linkoping.
vlag van Zweden
Vliegveld: Linkoping
IATA code: LPI
ICAO code: ESSL
Hoofdstad van Zweden: Stockholm
www.linkopingcityairport.se

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 964 kilometer vliegen naar Linkoping in Linkoping. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Linkoping is Europe/Stockholm en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Linkoping op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Linkoping in Linkoping (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Linkoping in Linkoping (Zweden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Linköping, SE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
overcast clouds
-1/-1°C 13 km/h, NE 78% 775.57 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
-1/-3°C 14 km/h, NE 77% 774.07 mmHg
mon dec 5
light snow
-2/-2°C 10 km/h, NNE 81% 771.82 mmHg
tue dec 6
light snow
-3/-3°C 8 km/h, WNW 85% 760.56 mmHg
wed dec 7
snow
-4/-3°C 19 km/h, NE 83% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zweden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krona. Valutacode SEK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zweden is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zweden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +46 of 0046.