Lipetsk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lipetsk in Lipetsk (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lipetsk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lipetsk.
vlag van Rusland
Vliegveld: Lipetsk
IATA code: LPK
ICAO code: UUOL
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2337 kilometer vliegen naar Lipetsk in Lipetsk. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lipetsk is Europe/Moscow en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lipetsk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lipetsk in Lipetsk (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lipetsk in Lipetsk (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
Lipetsk, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
overcast clouds
-9/-10°C 8 km/h, ENE 92% 774.07 mmHg
thu dec 7
broken clouds
-7/-11°C 13 km/h, ENE 93% 777.07 mmHg
fri dec 8
overcast clouds
-9/-9°C 19 km/h, E 88% 778.57 mmHg
sat dec 9
light snow
-9/-10°C 22 km/h, E 94% 777.07 mmHg
sun dec 10
light snow
-12/-16°C 20 km/h, E 92% 778.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.