Lissabon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lisbon Portela in Lissabon (Portugal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lissabon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lissabon.
vlag van Portugal
Vliegveld: Lisbon Portela
IATA code: LIS
ICAO code: LPPT
Hoofdstad van Portugal: Lisbon
www.aeroportolisboa.pt

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1847 kilometer vliegen naar Lisbon Portela in Lissabon. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lissabon is Europe/Lisbon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lisbon Portela op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lisbon Portela in Lissabon (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lisbon Portela in Lissabon (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 7, 2023 - Thu
Lisbon, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 7
moderate rain
17/16°C 27 km/h, WSW 82% 764.32 mmHg
fri dec 8
broken clouds
17/15°C 17 km/h, WNW 71% 769.57 mmHg
sat dec 9
light rain
18/16°C 13 km/h, SW 91% 770.32 mmHg
sun dec 10
sky is clear
18/16°C 5 km/h, E 74% 770.32 mmHg
mon dec 11
overcast clouds
17/17°C 9 km/h, SSE 75% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Portugal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Portugal is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Portugal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +351 of 00351.