Liverpool

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Liverpool John Lennon in Liverpool (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Liverpool. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Liverpool.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Liverpool John Lennon
IATA code: LPL
ICAO code: EGGP
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen
www.liverpoolairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 524 kilometer vliegen naar Liverpool John Lennon in Liverpool. Een vlucht duurt ongeveer 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Liverpool is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Liverpool John Lennon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Liverpool John Lennon in Liverpool (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Liverpool John Lennon in Liverpool (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Liverpool, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
few clouds
6/4°C 14 km/h, ENE 79% 767.32 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
4/5°C 16 km/h, ENE 95% 765.82 mmHg
mon dec 5
overcast clouds
7/5°C 16 km/h, ENE 80% 770.32 mmHg
tue dec 6
broken clouds
5/3°C 11 km/h, NE 72% 769.57 mmHg
wed dec 7
scattered clouds
3/3°C 10 km/h, N 62% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.