Ljubljana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brnik in Ljubljana (Slovenië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ljubljana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ljubljana.
vlag van Slovenië
Vliegveld: Brnik
IATA code: LJU
ICAO code: LJLJ
Hoofdstad van Slovenië: Ljubljana
www.lju-airport.si

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 974 kilometer vliegen naar Brnik in Ljubljana. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ljubljana is Europe/Ljubljana en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brnik op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brnik in Ljubljana (Slovenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brnik in Ljubljana (Slovenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Ljubljana, SI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
sky is clear
29/23°C 12 km/h, ESE 42% 765.07 mmHg
fri jul 19
few clouds
30/23°C 13 km/h, ESE 47% 762.82 mmHg
sat jul 20
moderate rain
23/18°C 7 km/h, ESE 86% 760.56 mmHg
sun jul 21
light rain
29/20°C 9 km/h, W 51% 756.81 mmHg
mon jul 22
light rain
30/19°C 14 km/h, ENE 48% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Slovenië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Slovenië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Slovenië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +386 of 00386.