Lloydminster

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lloydminster in Lloydminster (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lloydminster. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lloydminster.
vlag van Canada
Vliegveld: Lloydminster
IATA code: YLL
ICAO code: CYLL
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.lloydminster.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6809 kilometer vliegen naar Lloydminster in Lloydminster. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lloydminster is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lloydminster op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lloydminster in Lloydminster (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lloydminster in Lloydminster (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Lloydminster, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 29
overcast clouds
-1/-1°C 14 km/h, SW 85% 761.31 mmHg
thu mar 30
light snow
-4/-5°C 15 km/h, ESE 90% 760.56 mmHg
fri mar 31
broken clouds
-4/-12°C 17 km/h, SSE 85% 757.56 mmHg
sat apr 1
light snow
-3/-3°C 10 km/h, ENE 95% 750.81 mmHg
sun apr 2
light snow
-5/-7°C 18 km/h, NNE 87% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.