Loncopue

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Loncopue in Loncopue (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Loncopue. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Loncopue.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Loncopue
IATA code: LCP
ICAO code:
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12402 kilometer vliegen naar Loncopue in Loncopue. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Loncopue is America/Argentina/Salta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Loncopue op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Loncopue in Loncopue (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Loncopue in Loncopue (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Loncopué, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
few clouds
24/14°C 41 km/h, W 27% 759.06 mmHg
sun dec 4
broken clouds
26/16°C 33 km/h, W 11% 758.31 mmHg
mon dec 5
sky is clear
26/17°C 48 km/h, WNW 14% 756.06 mmHg
tue dec 6
sky is clear
24/18°C 41 km/h, WNW 15% 759.06 mmHg
wed dec 7
light rain
25/14°C 74 km/h, WNW 17% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.