Londen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van London International in Londen (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Londen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Londen.
vlag van Canada
Vliegveld: London International
IATA code: YXU
ICAO code: CYXU
Hoofdstad van Canada: Ottawa
flylondon.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6129 kilometer vliegen naar London International in Londen. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Londen is America/Toronto en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van London International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld London International in Londen (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld London International in Londen (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
London, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
light rain
9/7°C 18 km/h, NNW 86% 753.06 mmHg
sun apr 2
scattered clouds
10/5°C 20 km/h, NNE 47% 770.32 mmHg
mon apr 3
sky is clear
10/5°C 17 km/h, E 49% 774.07 mmHg
tue apr 4
few clouds
11/7°C 10 km/h, ESE 43% 773.32 mmHg
wed apr 5
overcast clouds
12/9°C 6 km/h, ESE 47% 770.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.