Long Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Deadmans Cay in Long Island (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Long Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Long Island.
vlag van Bahama's
Vliegveld: Deadmans Cay
IATA code: LGI
ICAO code: MYLD
Hoofdstad van Bahama’s: Nassau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7313 kilometer vliegen naar Deadmans Cay in Long Island. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Long Island is America/Nassau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Deadmans Cay op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Deadmans Cay in Long Island (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Deadmans Cay in Long Island (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Long Island, BS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
light rain
26/26°C 49 km/h, ENE 61% 765.82 mmHg
sun dec 4
light rain
26/26°C 39 km/h, NE 57% 763.57 mmHg
mon dec 5
broken clouds
26/25°C 33 km/h, NE 56% 762.82 mmHg
tue dec 6
light rain
25/26°C 31 km/h, ENE 69% 764.32 mmHg
wed dec 7
light rain
25/26°C 39 km/h, NE 70% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bahama’s

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode BSD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bahama’s is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-241 of 00-241.