Longana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Longana in Longana (Vanuatu). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Longana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Longana.
vlag van Vanuatu
Vliegveld: Longana
IATA code: LOD
ICAO code: NVSG
Hoofdstad van Vanuatu: Port Vila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15641 kilometer vliegen naar Longana in Longana. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Longana is Pacific/Efate en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Longana op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Longana in Longana (Vanuatu). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Longana in Longana (Vanuatu). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Longana, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
overcast clouds
7/7°C 18 km/h, NNW 74% 762.82 mmHg
thu dec 1
light rain
8/8°C 20 km/h, NNW 70% 763.57 mmHg
fri dec 2
light rain
10/9°C 8 km/h, WNW 75% 765.82 mmHg
sat dec 3
light rain
8/8°C 11 km/h, W 91% 763.57 mmHg
sun dec 4
light rain
10/9°C 8 km/h, NW 85% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Vanuatu

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Vatu. Valutacode VUV.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Vanuatu is 220 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vanuatu te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +678 of 00678.