Longreach

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Longreach in Longreach (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Longreach. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Longreach.
vlag van Australië
Vliegveld: Longreach
IATA code: LRE
ICAO code: YBLR
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15327 kilometer vliegen naar Longreach in Longreach. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Longreach is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Longreach op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Longreach in Longreach (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Longreach in Longreach (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Longreach, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
moderate rain
28/20°C 49 km/h, SSW 47% 755.31 mmHg
thu dec 1
sky is clear
30/26°C 40 km/h, ESE 29% 755.31 mmHg
fri dec 2
scattered clouds
31/26°C 32 km/h, ENE 26% 755.31 mmHg
sat dec 3
sky is clear
31/27°C 31 km/h, E 23% 756.81 mmHg
sun dec 4
sky is clear
31/27°C 29 km/h, ENE 23% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.