Los Andes

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Los Andes in Los Andes (Chili). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Los Andes. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Los Andes.
vlag van Chili
Vliegveld: Los Andes
IATA code: LOB
ICAO code: SCAN
Hoofdstad van Chili: Santiago

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11748 kilometer vliegen naar Los Andes in Los Andes. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Los Andes is America/Santiago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Los Andes op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Los Andes in Los Andes (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Los Andes in Los Andes (Chili). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Los Andes, CL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
overcast clouds
20/14°C 10 km/h, WSW 44% 761.31 mmHg
sun sep 24
overcast clouds
20/15°C 10 km/h, WSW 48% 762.07 mmHg
mon sep 25
sky is clear
19/12°C 15 km/h, WSW 50% 762.82 mmHg
tue sep 26
sky is clear
14/14°C 11 km/h, WSW 50% 765.07 mmHg
wed sep 27
sky is clear
20/13°C 12 km/h, WSW 33% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Chili

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CLP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Chili is 220 V en stekkers hebben de code C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Chili te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +56 of 0056.