Lourdes

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Tarbes Ossun Lourdes in Lourdes (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lourdes. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lourdes.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Tarbes Ossun Lourdes
IATA code: LDE
ICAO code: LFBT
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.tlp.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1075 kilometer vliegen naar Tarbes Ossun Lourdes in Lourdes. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lourdes is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Tarbes Ossun Lourdes op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Tarbes Ossun Lourdes in Lourdes (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Tarbes Ossun Lourdes in Lourdes (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 1, 2023 - Fri
Lourdes, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 1
heavy intensity rain
7/5°C 12 km/h, WNW 97% 750.06 mmHg
sat dec 2
moderate rain
5/1°C 10 km/h, S 94% 763.57 mmHg
sun dec 3
sky is clear
8/4°C 15 km/h, S 64% 765.82 mmHg
mon dec 4
light rain
10/5°C 17 km/h, S 82% 756.81 mmHg
tue dec 5
moderate rain
7/3°C 12 km/h, WSW 92% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.