Lucca

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lucca in Lucca (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lucca. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lucca.
vlag van Italië
Vliegveld: Lucca
IATA code: LCV
ICAO code: LIQL
Hoofdstad van Italië: Rome

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1036 kilometer vliegen naar Lucca in Lucca. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lucca is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lucca op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lucca in Lucca (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lucca in Lucca (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Provincia di Lucca, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
broken clouds
6/2°C 11 km/h, NNE 60% 762.07 mmHg
thu dec 1
overcast clouds
7/4°C 10 km/h, N 63% 763.57 mmHg
fri dec 2
overcast clouds
7/5°C 8 km/h, NNE 69% 764.32 mmHg
sat dec 3
moderate rain
5/6°C 9 km/h, NNE 92% 762.82 mmHg
sun dec 4
moderate rain
10/8°C 7 km/h, NNE 84% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.