Lugano

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Lugano in Lugano (Zwitserland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lugano. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Zwitserland
Vliegveld: Lugano
IATA code: LUG
ICAO code: LSZA
Hoofdstad van Zwitserland: Berne
www.lugano-airport.ch

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 763 kilometer vliegen naar Lugano in Lugano. Een vlucht duurt ongeveer 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lugano is Europe/Zurich en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Lugano op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Lugano in (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Lugano in Lugano (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2021 - Fri
Lugano, CH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
sky is clear
23/15°C 9 km/h, NNE 43% 763.57 mmHg
sat sep 25
light rain
23/17°C 9 km/h, NE 61% 765.82 mmHg
sun sep 26
light rain
19/17°C 4 km/h, N 93% 765.07 mmHg
mon sep 27
light rain
26/16°C 11 km/h, NNE 43% 762.07 mmHg
tue sep 28
light rain
25/17°C 11 km/h, NNE 52% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zwitserland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CHF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zwitserland is 230 V en stekkers hebben de code J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zwitserland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +41 of 0041.

Comments are closed.