Lyon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Grenoble-isere Airport (St Geoirs) in Lyon (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Lyon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Lyon.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Grenoble-isere Airport (St Geoirs)
IATA code: GNB
ICAO code: LFLS
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.grenoble-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 774 kilometer vliegen naar Grenoble-isere Airport (St Geoirs) in Lyon. Een vlucht duurt ongeveer 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Lyon is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Grenoble-isere Airport (St Geoirs) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Grenoble-isere Airport (St Geoirs) in Lyon (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Grenoble-isere Airport (St Geoirs) in Lyon (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Arrondissement de Lyon, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
light rain
16/14°C 11 km/h, NNW 89% 763.57 mmHg
tue jun 28
broken clouds
21/15°C 12 km/h, NNE 55% 763.57 mmHg
wed jun 29
sky is clear
26/18°C 8 km/h, E 38% 759.81 mmHg
thu jun 30
heavy intensity rain
24/12°C 13 km/h, WNW 49% 759.06 mmHg
fri jul 1
moderate rain
21/14°C 9 km/h, NNE 48% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.

Comments are closed.