Macenta

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Macenta in Macenta (Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Macenta. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Macenta is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Guinea
Vliegveld: Macenta
IATA code: MCA
ICAO code: GUMA
Hoofdstad van Guinea: Conakry

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5034 kilometer vliegen naar Macenta in Macenta. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Macenta is Africa/Conakry en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Macenta op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode GNF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guinea is 220 V en stekkers hebben de code C / F / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +224 of 00224.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Macenta in (Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Macenta in Macenta (Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 25, 2021 - Mon
Macenta, GN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 25
scattered clouds
33/20°C 9 km/h, E 11% 759.06 mmHg
tue jan 26
few clouds
34/21°C 4 km/h, N 22% 759.06 mmHg
wed jan 27
scattered clouds
35/23°C 1 km/h, NE 26% 759.06 mmHg
thu jan 28
broken clouds
34/23°C 1 km/h, E 31% 759.06 mmHg
fri jan 29
broken clouds
34/26°C 2 km/h, WNW 35% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.