Madrid

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Torrejon AFB in Madrid (Spanje). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Madrid. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Madrid.
vlag van Spanje
Vliegveld: Torrejon AFB
IATA code: TOJ
ICAO code: LETO
Hoofdstad van Spanje: Madrid
www.aena.es

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1462 kilometer vliegen naar Torrejon AFB in Madrid. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Madrid is Europe/Madrid en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Torrejon AFB op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Torrejon AFB in Madrid (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Torrejon AFB in Madrid (Spanje). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Madrid, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
few clouds
31/29°C 31 km/h, NE 17% 756.81 mmHg
sun jul 14
sky is clear
29/29°C 25 km/h, SW 11% 759.06 mmHg
mon jul 15
sky is clear
30/29°C 28 km/h, SW 31% 760.56 mmHg
tue jul 16
sky is clear
32/32°C 18 km/h, WSW 30% 761.31 mmHg
wed jul 17
sky is clear
34/33°C 19 km/h, WSW 15% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Spanje

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Spanje is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Spanje te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +34 of 0034.