Maewo Island

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Naone Airport in Maewo Island (Vanuatu). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Maewo Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Maewo Island.

Vliegveld: Naone Airport
Plaats: Maewo Island
IATA code: MWF

Timezone
De timezone van Maewo Island is Pacific/Efate.

Betaalmiddel
In Vanuatu is de officiële munteenheid de Vatu. Valutacode VUV.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vanuatu te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +678 of 00678.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Naone Airport in Maewo Island (Vanuatu). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Naone Airport in Maewo Island (Vanuatu). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Naone Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 20, 2019 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.