Mafraq

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van King Hussein in Mafraq (Jordanië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mafraq. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op King Hussein is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Jordanië
Vliegveld: King Hussein
IATA code: OMF
ICAO code: OJMF
Hoofdstad van Jordanië: Amman

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3363 kilometer vliegen naar King Hussein in Mafraq. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mafraq is Asia/Amman en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van King Hussein op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode JOD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jordanië is 230 V en stekkers hebben de code C / D / F / G / J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jordanië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +962 of 00962.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld King Hussein in (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld King Hussein in Mafraq (Jordanië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 26, 2021 - Fri
Mafraq Governorate, JO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri feb 26
sky is clear
14/12°C 5 km/h, NE 35% 765.82 mmHg
sat feb 27
sky is clear
17/13°C 13 km/h, S 29% 763.57 mmHg
sun feb 28
sky is clear
16/12°C 9 km/h, SSE 32% 760.56 mmHg
mon mar 1
sky is clear
15/11°C 21 km/h, SW 33% 762.82 mmHg
tue mar 2
sky is clear
15/10°C 19 km/h, WSW 43% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.