Makoua

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Makoua in Makoua (Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Makoua. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Makoua.
vlag van Republiek Congo
Vliegveld: Makoua
IATA code: MKJ
ICAO code: FCOM
Hoofdstad van Republiek Congo: Brazzaville

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5905 kilometer vliegen naar Makoua in Makoua. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Makoua is Africa/Brazzaville en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Makoua op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Makoua in Makoua (Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Makoua in Makoua (Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Makoua, CG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
light rain
30/23°C 7 km/h, SE 57% 759.06 mmHg
thu dec 9
scattered clouds
34/26°C 6 km/h, SE 43% 756.81 mmHg
fri dec 10
sky is clear
32/26°C 6 km/h, ESE 52% 756.81 mmHg
sat dec 11
light rain
28/25°C 5 km/h, SSW 66% 756.81 mmHg
sun dec 12
moderate rain
27/24°C 6 km/h, WSW 76% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +242 of 00242.

Comments are closed.