Maputo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Maputo International in Maputo (Mozambique). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Maputo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Maputo.
vlag van Mozambique
Vliegveld: Maputo International
IATA code: MPM
ICAO code: FQMA
Hoofdstad van Mozambique: Maputo
www.aeroportos.co.mz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9110 kilometer vliegen naar Maputo International in Maputo. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Maputo is Africa/Maputo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Maputo International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Maputo International in Maputo (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Maputo International in Maputo (Mozambique). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 23, 2022 - Sun
Maputo, MZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jan 23
broken clouds
27/22°C 25 km/h, SSE 52% 765.82 mmHg
mon jan 24
scattered clouds
28/24°C 17 km/h, ESE 59% 762.07 mmHg
tue jan 25
light rain
29/26°C 20 km/h, E 62% 760.56 mmHg
wed jan 26
light rain
29/25°C 20 km/h, E 66% 760.56 mmHg
thu jan 27
light rain
30/25°C 22 km/h, E 57% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mozambique

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Metical. Valutacode MZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mozambique is 220 V en stekkers hebben de code C / F / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mozambique te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +258 of 00258.

3 Responses to “Maputo”

Comments are closed.