Mariehamn

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mariehamn in Mariehamn (Aland-eilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Mariehamn is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Mariehamn
IATA code: MHQ
ICAO code: EFMA
www.finavia.fi

Hoofdstad van Aland-eilanden: Mariehamn
Aantal inwoners: 26711
vlag van Aland-eilanden

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mariehamn is Europe/Mariehamn en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mariehamn op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Aland-eilanden en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +340 of 00340.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mariehamn in Mariehamn (Aland-eilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mariehamn in Mariehamn (Aland-eilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Mariehamn. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Mariehamn, AX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
rain and snow
4/6°C 41 km/h, SSE 93% 756.81 mmHg
sat dec 5
light rain
7/7°C 31 km/h, S 88% 757.56 mmHg
sun dec 6
light rain
7/7°C 33 km/h, SSE 91% 762.07 mmHg
mon dec 7
overcast clouds
5/4°C 37 km/h, SSE 71% 766.57 mmHg
tue dec 8
sky is clear
4/4°C 36 km/h, SE 77% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.