Maripasoula

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Maripasoula in Maripasoula (Frans-Guyana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Maripasoula. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Maripasoula.
vlag van Frans-Guyana
Vliegveld: Maripasoula
IATA code: MPY
ICAO code:
Hoofdstad van Frans-Guyana: Cayenne

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7615 kilometer vliegen naar Maripasoula in Maripasoula. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Maripasoula is America/Cayenne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Maripasoula op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Maripasoula in Maripasoula (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Maripasoula in Maripasoula (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Maripasoula, SR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
moderate rain
30/22°C 6 km/h, ENE 58% 756.81 mmHg
thu dec 1
light rain
30/22°C 7 km/h, ENE 58% 756.81 mmHg
fri dec 2
light rain
30/23°C 6 km/h, ENE 62% 756.81 mmHg
sat dec 3
light rain
30/23°C 6 km/h, E 58% 756.81 mmHg
sun dec 4
moderate rain
26/22°C 2 km/h, WSW 89% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frans-Guyana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frans-Guyana is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frans-Guyana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +594 of 00594.