Marsa Alam

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Marsa Alam Intl in Marsa Alam (Egypte). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Marsa Alam. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Marsa Alam.

Vliegveld: Marsa Alam Intl
Plaats: Marsa Alam
IATA code: RMF

Timezone
De timezone van Marsa Alam is Africa/Cairo.

Betaalmiddel
In Egypte is de officiële munteenheid de Egyptisch pond. Valutacode EGP.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Egypte te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +20 of 0020.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Marsa Alam Intl in Marsa Alam (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Marsa Alam Intl in Marsa Alam (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Marsa Alam Intl. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2019 - Sun
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.