Marsa Brega

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Marsa Brega in Marsa Brega (Libië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Marsa Brega. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Marsa Brega.
vlag van Libië
Vliegveld: Marsa Brega
IATA code: LMQ
ICAO code: HLMB
Hoofdstad van Libië: Tripolis

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2722 kilometer vliegen naar Marsa Brega in Marsa Brega. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Marsa Brega is Africa/Tripoli en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Marsa Brega op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Marsa Brega in Marsa Brega (Libië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Marsa Brega in Marsa Brega (Libië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Libië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode LYD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Libië is 127 V / 230 V en stekkers hebben de code D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Libië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +218 of 00218.