Marseille

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Marseille Provence Airport in Marseille (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Marseille. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Marseille.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Marseille Provence Airport
IATA code: MRS
ICAO code: LFML
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.marseille.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 987 kilometer vliegen naar Marseille Provence Airport in Marseille. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Marseille is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Marseille Provence Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Marseille Provence Airport in Marseille (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Marseille Provence Airport in Marseille (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Arrondissement de Marseille, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
sky is clear
28/26°C 18 km/h, SSW 43% 759.06 mmHg
tue jun 28
light rain
25/24°C 28 km/h, W 58% 759.81 mmHg
wed jun 29
sky is clear
27/22°C 22 km/h, W 40% 759.06 mmHg
thu jun 30
scattered clouds
26/23°C 22 km/h, S 55% 759.06 mmHg
fri jul 1
sky is clear
28/26°C 24 km/h, WNW 39% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.

Comments are closed.