Masai Mara

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mara Serena Airport in Masai Mara (Kenia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Masai Mara. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Masai Mara.

Vliegveld: Mara Serena Airport
Plaats: Masai Mara
IATA code: MRE

Timezone
De timezone van Masai Mara is Africa/Nairobi.

Betaalmiddel
In Kenia is de officiële munteenheid de Keniaanse shilling. Valutacode KES.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kenia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +254 of 00254.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mara Serena Airport in Masai Mara (Kenia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mara Serena Airport in Masai Mara (Kenia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Mara Serena Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2019 - Thu
Ooops! Nothing was found!

#N/AComments are closed.