Matagami

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Matagami in Matagami (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Matagami. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Matagami.
vlag van Canada
Vliegveld: Matagami
IATA code: YNM
ICAO code: CYNM
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.matagami.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5457 kilometer vliegen naar Matagami in Matagami. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Matagami is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Matagami op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Matagami in Matagami (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Matagami in Matagami (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Matagami, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
light rain
18/13°C 11 km/h, NNE 79% 768.82 mmHg
sat sep 23
light rain
18/10°C 8 km/h, ENE 50% 770.32 mmHg
sun sep 24
sky is clear
20/11°C 9 km/h, N 40% 769.57 mmHg
mon sep 25
sky is clear
18/9°C 10 km/h, E 35% 771.82 mmHg
tue sep 26
sky is clear
18/9°C 11 km/h, SE 36% 774.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.