Medicine Hat

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Medicine Hat in Medicine Hat (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Medicine Hat. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Medicine Hat.
vlag van Canada
Vliegveld: Medicine Hat
IATA code: YXH
ICAO code: CYXH
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.city.medicine-hat.ab.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7124 kilometer vliegen naar Medicine Hat in Medicine Hat. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Medicine Hat is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Medicine Hat op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Medicine Hat in Medicine Hat (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Medicine Hat in Medicine Hat (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Medicine Hat, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu may 23
light rain
10/8°C 13 km/h, ENE 70% 759.06 mmHg
fri may 24
light rain
13/10°C 10 km/h, ENE 52% 753.81 mmHg
sat may 25
light rain
16/11°C 22 km/h, NNE 50% 750.06 mmHg
sun may 26
moderate rain
10/12°C 13 km/h, SSW 82% 757.56 mmHg
mon may 27
sky is clear
18/17°C 13 km/h, E 41% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.