Mekane Selam

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mekane Salam Airport in Mekane Selam (Ethiopië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mekane Selam. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mekane Selam.

Vliegveld: Mekane Salam Airport
Plaats: Mekane Selam
IATA code: MKS

Timezone
De timezone van Mekane Selam is Africa/Addis_Ababa.

Betaalmiddel
In Ethiopië is de officiële munteenheid de Birr. Valutacode ETB.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ethiopië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +251 of 00251.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mekane Salam Airport in Mekane Selam (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mekane Salam Airport in Mekane Selam (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Mekane Salam Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Oct 23, 2019 - Wed
Ooops! Nothing was found!

#N/AComments are closed.