Milos

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Milos in Milos (Griekenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Milos. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Milos.

Vliegveld: Milos
Plaats: Milos
IATA code: MLO

Timezone
De timezone van Milos is Europe/Athens.

Betaalmiddel
In Griekenland is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Griekenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +30 of 0030.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Milos in Milos (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Milos in Milos (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Milos. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 20, 2019 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.