Moba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Moba in Moba (Democratische Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Moba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Moba.
vlag van Democratische Republiek Congo
Vliegveld: Moba
IATA code: BDV
ICAO code: FZRB
Hoofdstad van Democratische Republiek Congo: Kinshasa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7009 kilometer vliegen naar Moba in Moba. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Moba is Africa/Lubumbashi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Moba op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Moba in Moba (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Moba in Moba (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Moba, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
light rain
27/16°C 15 km/h, WSW 34% 753.06 mmHg
wed jun 29
sky is clear
28/17°C 10 km/h, SW 32% 752.31 mmHg
thu jun 30
overcast clouds
28/17°C 9 km/h, SSW 34% 752.31 mmHg
fri jul 1
light rain
27/17°C 13 km/h, SSE 40% 753.06 mmHg
sat jul 2
light rain
24/17°C 10 km/h, SSE 60% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Democratische Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CDF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Democratische Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Democratische Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +243 of 00243.

Comments are closed.