Mogadishu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mogadishu International Airport in Mogadishu (Somalië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Mogadishu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Mogadishu.
vlag van Somalië
Vliegveld: Mogadishu International Airport
IATA code: MGQ
ICAO code: HCMM
Hoofdstad van Somalië: Mogadishu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6729 kilometer vliegen naar Mogadishu International Airport in Mogadishu. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Mogadishu is Africa/Mogadishu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mogadishu International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mogadishu International Airport in Mogadishu (Somalië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mogadishu International Airport in Mogadishu (Somalië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Mogadishu, SO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
broken clouds
29/26°C 30 km/h, E 64% 759.81 mmHg
thu dec 9
few clouds
29/26°C 34 km/h, E 61% 759.81 mmHg
fri dec 10
broken clouds
30/26°C 33 km/h, E 56% 759.06 mmHg
sat dec 11
few clouds
29/26°C 34 km/h, ENE 60% 758.31 mmHg
sun dec 12
light rain
29/27°C 31 km/h, E 69% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Somalië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode SOS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Somalië is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Somalië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +252 of 00252.

Comments are closed.