Monastir

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Habib Bourguiba in Monastir (Tunesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Monastir. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Monastir.
vlag van Tunesië
Vliegveld: Habib Bourguiba
IATA code: MIR
ICAO code: DTMB
Hoofdstad van Tunesië: Tunis
www.habibbourguibaairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1900 kilometer vliegen naar Habib Bourguiba in Monastir. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Monastir is Africa/Tunis en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Habib Bourguiba op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Habib Bourguiba in Monastir (Tunesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Habib Bourguiba in Monastir (Tunesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Monastir, TN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
few clouds
18/15°C 38 km/h, SW 38% 759.81 mmHg
thu dec 9
overcast clouds
15/12°C 42 km/h, NW 47% 760.56 mmHg
fri dec 10
light rain
18/16°C 33 km/h, WSW 51% 760.56 mmHg
sat dec 11
light rain
14/13°C 50 km/h, WNW 45% 759.06 mmHg
sun dec 12
few clouds
15/14°C 43 km/h, NW 51% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tunesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode TND.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tunesië is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tunesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +216 of 00216.

Comments are closed.