Monte Carlo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fontvieille Heliport in Monte Carlo (Monaco). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Monte Carlo is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Fontvieille Heliport
IATA code: MCM
ICAO code: LNMC

Hoofdstad van Monaco: Monaco
Aantal inwoners: 32965
vlag van Monaco

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Monte Carlo is Europe/Monaco en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fontvieille Heliport op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Monaco en stekkers hebben de code C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +377 of 00377.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fontvieille Heliport in Monte Carlo (Monaco). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fontvieille Heliport in Monte Carlo (Monaco). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Monte Carlo. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Monte Carlo, MC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
heavy intensity rain
12/12°C 8 km/h, NE 79% 745.56 mmHg
sat dec 5
moderate rain
9/10°C 17 km/h, E 80% 747.81 mmHg
sun dec 6
heavy intensity rain
11/9°C 4 km/h, E 54% 749.31 mmHg
mon dec 7
light rain
10/8°C 5 km/h, S 49% 749.31 mmHg
tue dec 8
light rain
8/8°C 10 km/h, NNE 73% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.