Monte Carlo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fontvieille Heliport in Monte Carlo (Monaco). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Monte Carlo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Monte Carlo.
vlag van Monaco
Vliegveld: Fontvieille Heliport
IATA code: MCM
ICAO code: LNMC
Hoofdstad van Monaco: Monaco

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 974 kilometer vliegen naar Fontvieille Heliport in Monte Carlo. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Monte Carlo is Europe/Monaco en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fontvieille Heliport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fontvieille Heliport in Monte Carlo (Monaco). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fontvieille Heliport in Monte Carlo (Monaco). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Monte Carlo, MC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
sky is clear
12/11°C 10 km/h, NNW 52% 761.31 mmHg
thu dec 1
sky is clear
12/11°C 10 km/h, NNW 54% 763.57 mmHg
fri dec 2
broken clouds
12/11°C 22 km/h, E 54% 763.57 mmHg
sat dec 3
moderate rain
11/10°C 22 km/h, ENE 62% 761.31 mmHg
sun dec 4
moderate rain
12/12°C 20 km/h, NNE 78% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Monaco

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Monaco is 230 V en stekkers hebben de code C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Monaco te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +377 of 00377.