Montego Bay

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sangster International in Montego Bay (Jamaica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Montego Bay. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Montego Bay.
vlag van Jamaica
Vliegveld: Sangster International
IATA code: MBJ
ICAO code: MKJS
Hoofdstad van Jamaica: Kingston
www.mbjairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7899 kilometer vliegen naar Sangster International in Montego Bay. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Montego Bay is America/Jamaica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sangster International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sangster International in Montego Bay (Jamaica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sangster International in Montego Bay (Jamaica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Montego Bay, JM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
moderate rain
32/27°C 26 km/h, ENE 70% 761.31 mmHg
fri jul 19
moderate rain
30/27°C 26 km/h, NE 71% 761.31 mmHg
sat jul 20
moderate rain
30/27°C 24 km/h, ENE 75% 761.31 mmHg
sun jul 21
moderate rain
31/28°C 28 km/h, ENE 65% 760.56 mmHg
mon jul 22
light rain
30/27°C 33 km/h, NE 75% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Jamaica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode JMD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Jamaica is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Jamaica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-875 of 00-875.